Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Vin" by Fiona Morrison, Romana Eschensperger & Filip Verheyden * eBook PDF Kindle ePub Free

Vin

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vin
  • Author : Fiona Morrison, Romana Eschensperger & Filip Verheyden
  • Release Date : January 28, 2013
  • Genre: General Nonfiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 37384 KB

Description

Det finns idag ingen bok om vin som samlar all grundlĂ€ggande kunskap pĂ„ ett tydligt, lĂ€ttlĂ€st och vĂ€lstrukturerat sĂ€tt. Boken Ă€r handplockad för den svenska marknaden av den prisbelönte vinkĂ€nnaren Anders Öhman som Ă€r vd för Gustibus Wine & Spirits Academy. Detta Ă€r boken han sjĂ€lv anvĂ€nder i sin sommelierutbildning.
Boken Àr uppdelad i fyra större avsnitt som vart och ett bestÄr av korta, komprimerade texter som innehÄller all den information som behövs för att förstÄ vin. Varje text Ätföljs av ett vackert fÀrgfoto som tydligt illustrerar Àmnet.De fyra delarna Àr:
Hur man dricker vin
Vin och mat
VingÄrden
SÄ gör man vin
Grundidén med denna bok Àr att sprida riktig kunskap baserad pÄ professionellt kunnande och vetenskaplig grund. Boken Àr avsedd bÄde för den vetgirige nybörjaren och för finsmakaren som söker djupare kunskap.
Den Àr uppbyggd pÄ ett sÄdant sÀtt att man kan hoppa fram och tillbaka och fördjupa sig i de Àmnen man vill, samtidigt som vinkunskaperna vÀxer utan att du tÀnker pÄ det. Boken har en exklusiv kÀnsla med en raffinerad och sparsmakad formgivning och pryder sin plats i bokhyllan eller pÄ soffbordet.


Ebook Free Online "Vin" PDF ePub Kindle